В Костополі на депутата завели карну справу за вбивство собаки

01.07.2018 08:29   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Власник вбитої депутатом лайки Ігор Ковальчук повідомив, що поліція вже відкрила кримінальне провадження за цим фактом.

Нагадаємо, що прикрий та безпрецедентний за розвитком подій випадок, коли депутат Костопільської районної ради від БПП та підприємець Микола Железний посеред білого дня ганявся на своєму авто за твариною, яка йому видалася вовком, протаранив її, а потім ще й хотів добити величезним ножем, наробив чимало шуму. До того ж є цьому відеопідтвердження. 

– Нарешті є перші кроки у справі. Відкрито кримінальне провадження, будемо працювати далі, – пише у соцмережі власник вбитої собаки, якого вже підтримали місцеві зоозахисники, які вважають, що кривдника тварини потрібно покарати.

 У фабулі справи йдеться, що депутат Костопільської районної ради вчинив жорстоке поводження з твариною, а саме з собакою, яка належала заявнику, шляхом наїзду автомобілем.

Щоправда, сам цей випадок стався ще 11 червня, а провадження зареєстрували наступного дня після заяви Ковальчука до міліції 21 червня.

До цього випадку Железний позиціонував себе, як захисник безпритульних тварин.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews