На Рівненщині помер працівник лісгоспу, ймовірна причина - укусу шершня

02.07.2018 21:28   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині У Володимирецькому районі працівник місцевого лісгоспу пішов до лісу і знепритомнів.

«Ймовірно, його вкусила комаха. Насправді, яка – невідомо. Він лише зателефонував дружині і повідомив, що погано себе почуває, і, що, швидше за все, його щось вкусило за шию. Коли дружина знайшла чоловіка в лісі, він вже був в непритомному стані. Його вивозили з лісу та одночасно викликали швидку», – повідомляє речниця «Рівнелісу» Світлана Горошко.

Лісника довезли до лікарні, але врятувати його не вдалося. Лікарі тиждень боролися за життя чоловіка, але він так і не опритомнів. Спеціалісти підозрюють, що смерть була спричинена укусом шершня. Схожий випадок стався чотири роки тому у Володимирецькому районі: шершні напали на іншого лісника, який помер від укусу в голову.

Лікарі попереджають: укуси бджоли, оси чи шершня в голову та шию є смертельно небезпечними. При укусі цих комах потрібно негайно викликати швидку допомогу. Адже миттєво розвивається алергічна реакція, наслідки якої для когось можуть бути фатальними.

За матеріалами сайту «Рівненська область онлайн».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews