У Рівному привітали поліцейських

03.07.2018 21:06   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Напередодні Дня поліції України, що відзначається щорічно 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97, у Рівному відбулись урочистості на обласному рівні.

З професійним святом правоохоронців привітав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

null
Фото з сайту РОДА

«Національна поліція іде в ногу з часом, змінюється. З літа 2015 року всі пильно стежили за першими проявами довгоочікуваної реформи Міністерства внутрішніх справ. Зміни ще тривають, але багато чого залежить як від особового, так і керівного складу. Завдяки спільним зусиллям ми досягаємо результатів: оновлюється техніка, матеріально-технічна база, створений найкращий в Україні ситуаційний центр», - наголосив Олексій Муляренко.

null
Фото з сайту РОДА

Голова ОДА подякував поліцейським за їхню важливу, часто небезпечну, роботу для українського суспільства та відзначив, що сьогодні авторитет поліції вибудовується із їхніх особистих вчинків, а нерідко й самопожертви:

«Сьогодні ми віддаємо шану тим поліцейським, які віддали своє життя під час виконання своїх службових обов’язків, під час місії на Донбасі. Світла їм пам'ять».

null
Фото з сайту РОДА

Кращим поліцейським за виконання службових обов’язків вручили нагороди від Глави держави та Міністерства.

null
Фото з сайту РОДА

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews