На Прикарпатті судитимуть групу осіб, які знімали та розповсюджували порнографію

04.07.2018 08:40   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Фіртка

Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, відкритому за фактом виготовлення з метою розповсюдження та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру за ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 301 («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів») Кримінального кодексу України, пише - Фіртка.

Читайте також

До 10 років за ґратами: Прикарпатець розповсюджував дитячу порнографію в Інтернеті

Нагадаємо, що оперативними працівниками відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області виявлено організовану групу осіб, до складу якої входило 4 осіб, повідомляють в обласній прокуратурі.

Встановлено, що вказані особи в період часу з листопада 2017 року по січень 2018 року, виготовляли з метою розповсюдження та розповсюджували у всесвітній мережі Інтернет відеозображення порнографічного характеру.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 301 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка