Погода в Україні на п'ятницю, 6 липня

05.07.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. Майже на всій території країни буде суха погода. У західних, північних областях і в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +10...+20 градусів, удень +21...+30. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південний, північно-західний, південно-західний, північний і північно-східний, 1-6 м/с. 

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +15…+18 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+28. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і південний, 1-4 м/с. 

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+20 градусів, удень повітря прогріється до +25...+30. Вітер переважно західний, південний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м/с. 

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Сімферополі, Ялті можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Вночі температура повітря складе +18...+22 градусів. Денна буде коливатися від +26 до +30. Вітер південний, південно-східний, південно-західний, північно-західний і західний, 1-6 м/с. 

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У більшій частині регіону без опадів. Уночі градусники покажуть +15...+19, денна температура повітря складе +26...+28 градусів. Вітер переважно західний, північний і північно-західний, 1-4 м/с. 

У західних областях – хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +10...+17 градусів, удень підніметься до +21...+28. Вітер північно-західний, західний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-4 м/с. 

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода з грозою. Температура повітря вночі +15...+19, вдень +23...+24 градуси. Вітер східний, південно-східний, південно-західний і південний, 1-4 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. У Вінницькій області можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+17 градусів, удень – від +25 до +29. Вітер південно-східний, південно-західний, західний і південний, 1-4 м/с. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews