На Рівненщині сімейна сварка завершилася покаліченням немовляти

07.07.2018 18:15   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Учора, 6 липня, близько 22 години до поліції повідомили медики, що до травматологічного відділення госпіталізовано півторамісячну дівчинку із тяжкими травмами голови.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у дитини діагностували перелом склепіння черепа та тім’яної кістки. Зі слів 38-річної матері, між нею та нетверезим 35-річним чоловіком виникла сварка, під час якої він почав наносити їй тілесні ушкодження. Дісталося і немовляті, яке жінка тримала на руках.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Чоловік виявився іноземцем, проте його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews