Тернопільська «Нива» поповнилася новими гравцями

07.07.2018 19:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

У тернопільській "Ниві" з'явилися 3 нові гравці, повідомляє сайт 20 хвилин.

Одним іх них став Олег Хруставка. Гравець останнім часом виступав за чортківський "Кристал" у чемпіонаті України серед аматорів та обласній першості.

 - Підписання Олега Хруставки – це перспектива на майбутнє, - каже директор "Ниви" Дмитро Андрієшин. – Останні пів року він тренувався з нами, але виступав за Чортків, здобував ігрову практику. Можливо він не одразу стане гравцем основного складу, але поступово здобуватиме необхідний досвід. Тренери перш за все відзначають його характер та непоступливість у боротьбі.

Ще двома новачками клубу стали Павло Макогон, який раніше виступав за львівські "Карпати" та навіть отримував виклики до юнацьких збірних України, після чого виступав у "Олександріїі" та був лідером теребовлянської "Ниви", та Олег Мізерник. Хлопець раніше грав за ФК "Львів".

- На цих хлопців покладаємо чималі надії, - каже директор клубу. – Вони тривалий час проходили з командою тренувальні збори і своїми діями на тренуваннях та у контрольних матчах переконали тренерський штаб у кваліфікації. На цьому наша трансферна кампанія ще не завершується. Найближчим часом "Нива" підпише ще кількох новачків.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews