У Львові судили кур'єра, який вилив кислоту на голову чоловіка

11.07.2018 11:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

У Львові судили кур'єра «Львівпіцци», який через ревнощі на зупинці громадського транспорту вилив кислоту на голову чоловіку.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Подія сталася 26 березня 2018 року о 09.00 поблизу зупинки громадського транспорту, що на вул. Хуторівка в м.Львові. Як розповів у судовому засіданні обвинувачений, його дружина зраджувала йому з потерпілим. 26 березня 2018 року о 09.00 поблизу зупинки громадського транспорту, що на вул. Хуторівка, він випадково побачив потерпілого. Через ревнощі витяг зі свого автомобіля горнятко, налив в нього акумуляторної кислоти, побіг до потерпілого та вихлюпнув кислоту на нього. В результаті спричинив потерпілому опікові рани ІІ-ІІІ ступенів на голові, шиї, правій нозі та правій руці, а всього - на 8 % поверхні тіла, які відносяться до тілесного ушкодження середнього ступеня тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров'я. У вчиненому щиро каявся, добровільно відшкодував потерпілому заподіяну шкоду, відвідував його в лікарні та просив у нього вибачення. Просив суд його суворо не карати.

Потерпілий підтвердив все, що розповів обвинувачений, та додав, що претензій до нього немає, так як прийняв вибачення обвинуваченого, який відвідував його в лікарні та повністю відшкодував йому заподіяну шкоду. Щодо призначення покарання, то підтримує пропозицію прокурора.

Сихівський районний суд м. Львова визнав ревнивця винуватим за ч.1 ст.122 КК України та призначив покарання - один рік обмеження волі. Проте на підставі ст.75 КК України звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий строк один рік.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo