Тернополяни просять не скорочувати фінансування груп продовженого дня

12.07.2018 19:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Подана петиція на з проханням не скорочувати фінансування груп продовженого дня для загальноосвітніх навчальних закладів.

"Звертаємось з проханням не скорочувати фінансування груп продовженого дня для загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста. Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2009 р. N 1121 «Про затвердження Положення про групу продовженого дня загальноосвітнього навчального закладу» п.3 – «Група продовженого дня загальноосвітнього навчального закладу державної та комунальної форми власності функціонує за рахунок коштів відповідних бюджетів…». Просимо звернути Вашу увагу на те, що більшість батьків учнів початкової школи, які відвідують групи продовженого дня, не спроможні оплачувати перебування дитини, через низький рівень доходів населення м. Тернопіль. В наслідок чого діти молодшого шкільного віку можуть залишитися без належного нагляду, що суперечить законодавству України." - Йдеться у петиції.

Наразі зібрано 322 підписа з 300 потрібни.

Підписати петицію ви можате ТУТ.

За матеріалами сайту e-dem.in.ua.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews