Львівські «Карпати» завершили міжсезонні збори перемогою

13.07.2018 15:41   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Завершальним спарингом для «зелено-білих» на польських зборах стала зустріч проти польського «Тихи» – команди, якій не вистачило мізеру, щоб виступати найближчого сезону в екстраклясі.

Про це повідомили в четвер, 12 липня, в інформаційному центрі ФК «Карпати». На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Кучинський, Мірошніченко, Федецький, Лобай, Лебеденко, Голодюк, Вербний, Ді Франко, Санчес, Мякушко, Карраскаль», пише - Щоденний Львів.

Багато часу на знайомство карпатівцям не знадобилось, а стартові хвилини матчу пройшли під супровід атак «зелено-білих». Франціско Ді Франко класним пасом знайшов попереду Мякушка, який виходив один на один з голкіпером, але не зумів обіграти останню перешкоду на своєму шляху.

Наступний епізод створила пара нападників Карраскаля та Санчеса. Відпасувавши на партнера, Хорхе змістився на інший фланг та, отримавши назад м’яча від Катріеля, ударом влучив у воротаря.

За мить, у центрі уваги знову опинився Мякушко. Олег Голодюк з центра поля прокинув круглого вперед, Сергій пробив сильно, але кіпер суперників був на місці.

«Карпати» швидко переходили центр поля, а Карраскаль, якому не щастило у попередньому матчі проти «Вікторії», не цурався роботи позаду та часто був тим, хто відбирав м’яча в суперників. Кожна ланка «зелено-білих» настільки компактно та злагоджено працювала, що футболісти у червоних футболках перші двадцять хвилин гри провели майже без м’яча.

Здавалось, що на перерву команди підуть без забитих голів, але в атакувальної трійки «Карпат» були власні плани. Карраскаль вирвався з-під опіки щонайменше, кількох футболістів суперника, та прокинув круглого вперед. Мякушко знову опинився один на один з воротарем, але цього разу вдало перекинув м’яча у ворота – 1:0.

Після 15-хвилинної перерви у складі «зелено-білих» відбулась всього лиш одна зміна – Голодюка замінив Ербес. Дещо згодом на полі з’явились Кльоц, Чачуа та Ковтун.

Подвоїти перевагу львів’ян міг Франціско Ді Франко. Аргентинець увірвався у штрафний майданчик та миттєво зреагував на класний пас від партнера, але м’яч після сильного удару пролетів повз ворота.

Карраскаль теж не хотів йти з поля без забитого голу. Але тільки-но колумбієць наближався до воріт суперника, як відразу кілька гравців «Тихи» блокували будь-які дії технічного карпатівця.

Тож заключний товариський матч на міжсезонних зборах львів’яни завершили мінімальною перемогою. Одразу після закінчення товариського матчу, «Карпати» вирушили до Львова, адже за тиждень на «зелено-білих» чекає перший офіційний поєдинок у сезоні проти «Олександрії».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews