Суд оштрафував селянина за те, що він засіяв пшеницею 18 гектарів на Львівщині

13.07.2018 23:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Городоцька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного селянина, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене статтею 356 Кримінального кодексу (самоправство).

Про це повідомили в п’ятницю, 13 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Всупереч встановленому законом порядку, чоловік самовільно засіяв озимою пшеницею 18 га земель, які належать Галичанівській сільській раді та розташовані у селі Галичани на Городоччині. Таким чином зловмисник завдав органам державної і виконавчої влади збитків на майже 21 тисяч гривень», пише - Щоденний Львів.

«У ході досудового розслідування порушник повністю визнав свою вину та добровільно відшкодував заподіяну шкоду. Відтак, прокурором Городоцької місцевої прокуратури із вказаною особою укладено угоду про визнання винуватості. Із цим погодився Городоцький районний суд Львівської області, який затвердив угоду та призначив покарання у виді штрафу», – поінформували також у прокуратурі.

«Господарським судом Львівської області відкрито провадження за позовом місцевої прокуратури, яка вимагає громадянина звільнити самовільно захоплену земельну ділянку сільськогосподарського призначення та за власний кошт привести її належний стан.
На даний час судовий розгляд ще триває», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів