У Сарнах рятували людей від бджіл (Фото)

14.07.2018 08:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині 13 липня до пожежно-рятувальної частини міста Сарни надійшло повідомлення від мешканки с. Немовичі про те, що в її будинку одну з кімнат зайняли бджоли.

Усі спроби самотужки впоратися з непроханими гостями бажаних результатів не дали. Тому господарка будинку вирішила звернутись до рятувальників. Бійці Держслужби відреагували на прохання жінки з розумінням.

Того ж дня рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області надавали допомогу зі знешкодження гнізда ос в селі Бугрин Гощанського району, по вул.Перемоги.

На місце події було направлено відділення рятувальників для ліквідації даної не звичайної надзвичайної ситуації. Після огляду місця було з’ясовано, що комахи поселилися під підлогою в одній із кімнат. Одягнувши спеціальні захисні костюми рятувальники зняли підлогу для того щоб дістатися «медових» комах та за лічені хвилини вирішили проблему.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews