Рівнян запрошують на зустріч з письменником Сергієм Пантюком

17.07.2018 12:32   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Спілкування відбудеться 17 липня о 12 год. у «Світлиці» обласної бібіліотеки. Про це повідомляється на сайті книгозбірні.

Сергій Пантюк – автор поетичних збірок: «Таїнство причастя», «Тінь Аріяни», «Храм характерників», «Володар вогню», «Цілунок блискавки», «Босяцький калфа», «Вибрані поезії», «Неслухняники. Вірші для дітей», «Соло для дримби»; прозових книг: «Сім днів і вузол смерті», «Війна і ми».

Лауреат міжнародного літературного конкурсу «Гранослов», Всеукраїнського поетично-музичного фестивалю «Лір», премії імені Якова Гальчевського «За подвижництво в державотворенні». Дипломант Всеукраїнського конкурсу малої прози «Що записано в книгу життя», конкурсу романів, кіносценаріїв та пісенної лірики про кохання «Коронація слова» у номінації «Вибір видавців» (2009 - за роман «Сім днів і вузол смерті» та 2011 - за роман «Війна і ми»). Нещодавно  письменник став переможцем Міжнародного мультимистецького конкурсу «Молода КороНація»–2018. Член Національної спілки журналістів України, Член Національної спілки письменників України.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews