Рівненські спортсменки проходять тренувальні збори в збірній України

17.07.2018 19:01   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Президент БК “Рівне”, уславлений в минулому баскетболіст та капітан Національної Збірної України Сергій Ліщук зустрівся із баскетболістками Збірної України U-16.

Він відвідав навчально-тренувальні збори команди, які відбуваються на Рівненщині в санаторії “Червона калина”.

Сергій Ліщук поспілкувався з командою, поділився досвідом перебування в складі збірної України і виступами на міжнародних змаганнях, давши юним гравчиням поради перед відповідальними стартами.

Юні баскетболістки, під керівництвом головного тренера збірної, рівнянина Валерія Жартуна готуються до виступів на Чемпіонаті Європи в Дивізіоні В, який з середини серпня відбудеться у Чорногорії. На груповому етапі цих змагань українки зіграють із збірними Фінляндії, Білорусі, Боснії та Герцоговини, Норвегії та Албанії.

Отримати досвід участі в Чемпіонаті Європи можуть і рівнянки, їх в складі Збірної U-16 зараз перебуває аж шестеро – це Влада Кіба, Дар’я Дубнюк, Олена Таргонська, Анастасія Кучерьонок, Ярослава Іванюк та Катерина Ящук.

Інформаційна служба БК "Рівне"


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews