Гучна справа: мати намагалася незаконно вивезти за кордон дитину, дозвіл від батька виявився фальшивим

17.07.2018 19:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Під час оформлення пасажирів авіарейсу «Львів – Анталія» на паспортний контроль 39-річна громадянка України зі своєю неповнолітньою донькою надала нотаріально завірену заяву батька дитини про дозвіл на вивезення її за кордон.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ, пише - Дивись.info.

Під час перевірки прикордонники встановили, що батько на момент видачі заяви перебував за межами України. Відповідно він не міг підписати наданий прикордонникам документ.

Враховуючи виявлені ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», прикордонники направили представникам Нацполіції України відповідне повідомлення. Через кордон матір з донькою не пропустили та передали співробітникам поліції.

З початку року на ділянці Львівського прикордонного загону правоохоронці завадили незаконному вивезенню з України понад 260 дітей. Причинами не пропусків були відсутність дозволів на вивіз дітей від одного з подружжя або пред’явлення підроблених документів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info