На 70 правоохоронців більше стало на Рівненщині (Фото)

18.07.2018 17:35   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Понад 70 правоохоронців успішно склали іспити, тож невдовзі заступлять у добові наряди.

Цьогоріч 10 та 17 липня поліцейські — випускники вищих начальних закладів МВС України та набір роти поліції особливого призначення і груп реагування патрульної поліції пройшли психологічне тестування та склали теоретичні й практичні іспити із вогневої підготовки, за результатами яких за поліцейськими закріпили вогнепальну зброю.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Відтепер вони нестимуть службу у добових нарядах, слідчо-оперативних групах, групах реагування патрульної поліції та на охороні публічної безпеки і порядку разом зі своїми наставниками – досвідченими працівниками відповідних служб.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Усього цьогоріч підрозділи поліції Рівненської області поповнило 52 випускники вищих навчальних закладів системи МВС України, зокрема слідчі, працівники оперативних підрозділів, дільничні офіцери поліції та 19 — із центрів первинної підготовки поліцейських, які нестимуть службу у роті поліції особливого призначення та групах реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Рівненської області.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews