На Рівненщині залишилися непошановані вояки УПА

19.07.2018 15:33   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Із проханням нагородити воїнів УПА виступив голова Рівненської обласної організації Спілки офіцерів України Анатолій Матвійчук на постійній комісії обласної ради з питань гуманітарної політики.Про це повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Він зазначив, що є три людини, які заслуговують на державну нагороду, зокрема, Василь Кирилюк, Степан Бакумець та Йосип Кріт. Саме вони воювали за незалежність України і на жаль, по сьогоднішній день не відзначені на державному рівні. Підтримав таку пропозицію і заступник голови обласної ради Олексій Бучинський. Він наголосив, що 24 серпня з нагоди Дня незалежності України бійців УПА необхідно нагородити державними відзнаками.

«Люди, які боролися за незалежність нашої країни заслужили високу державну нагороду», - наголосив Олексій Бучинський.

Відтак, комісія прийняла рішення подати клопотання до Рівненської обласної державної адміністрації про нагородження державними відзнаками трьох героїв УПА. 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews