На Радивилівщині оголошено літературний конкурс імені Григорія Чубая

19.07.2018 16:40   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

З ініціативи громадських активістів Радивилівщини та за підтримки районної й міської рад, а також ОТГ Радивилівського району  оголошується літературний конкурс імені Григорія Чубая «Молодий голос» на кращу добірку лірики, кращу добірку дитячих віршів та кращу підбірку бардівських пісень. Про це повідомляє Радивилів.info.

Мета конкурсу: вшанування пам’яті видатного поета Григорія.Чубая; виявлення і підтримка талановитих молодих авторів Рівненщини та Львівщини, активізація та популяризація їх творчості; формування почуття причетності до історії і культури рідного краю.

Умови проведення літературного конкурсу імені Г.Чубая «Молодий голос»-2018 -

Рівненщина та Львівщина – терена, найтісніше пов’язані з життєвим і творчим шляхом Грицька Чубая. Відтак цьогорічний конкурс проводиться для авторів, які народилися чи на даний час мешкають у цих регіонах. Вік учасників – необмежений. Мова конкурсу – українська. Для участі у конкурсі автор надсилає поетичну добірку (не більше трьох віршів, загальний обсяг не більше 80 рядків), темою яких або епіграфом до яких є рядки Г.Чубая: “Якщо прийшов людиною, не каменем - байдужим ти не маєш права бути». Також пропонується надсилати добірки віршів для дітей у номінації «Що робить річка уночі?» та відео чи аудіозаписи авторських пісень у власному виконанні – для участі в номінаціі “Постать голосу”.

Разом із творами автор обов’язково надає коротку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові; творчий псевдонім (якщо є); дата народження; місце проживання; місце роботи/навчання; захоплення та уподобання; обов’язково вказуються контактні телефони та e-mail.

Поетичні твори надсилати з 15 липня до 01 вересня 2018 р. включно на електронну скриньку galinagnatyuk@ukr.net з позначкою: «На конкурс «Молодий голос». Кращі твори учасників конкурсу будуть оприлюднені в Інтернет-виданні Радивилів.info – www.radyvyliv.info та в засобах масової інформації Рівненщини та Львівщини.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться

14 вересня 2018 року (п’ятниця) під час СВЯТА КНИГИ в м. Радивилові

(про час і місце нагородження буде повідомлено пізніше).

 Для оцінювання надісланих на конкурс поезій створено журі:

    Соломія Чубай, донька поета Г. Чубая,

    Володимир Кондик, голова Радивилівської районної ради,

    Ірина Ковалевська, керівник відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Радивилівської міської ради;

    Оксана Чупіна, головний спеціаліст організаційного відділу виконавчого апарату Радивилівської районної ради;

    Галина Гнатюк, учитель Радивилівського НВК «Школа №2- ліцей» ім. П.Стрижака, член Національної спілки письменників України,

    Володимир Ящук, член Національної спілки журналістів України.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews