Тернопільські патрульні виявили 10 нетверезих водіїв та зафіксували 1 ДТП з п’яним кермувальником

Впродовж вихідних інспектори склали 11 адмінпротоколів за ст.130 КУпАП на водіїв, які керували автомобілями напідпитку. Серед них один вчинив ДТП.

22 липня, близько 7-ї години ранку, 25-річний водій Renault Laguna не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем ВАЗ. Прибувши на виклик, патрульні виявили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти алкотест на місці. Результат проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння – 1,86 проміле, що в майже 10 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на водія адмінпротоколи за керування напідпитку та вчинення ДТП. Також вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Управління патрульної поліції в Тернопільській області наголошує: випивка і кермо – несумісні! Водії, керуйте відповідально та дотримуйтеся Правил дорожнього руху!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області