На Шумщині в колодязі знайшли тіло чоловіка

24.07.2018 08:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Житель села Кордишів Шумського району 1989 року народження ще 20 липня вийшов з дому і перестав виходити на звязок. Про зникнення сина 22 липня заявила його матір.

Знайшли зниклого молодика у колодязі глибиною 57 метрів на закинутій території неподалік будинку, де він мешкав. Криниця вже давно висохла і люди прикрили її дошками, щоб туди не лізли діти. Проте за деякий час помітили, що колодязь знову відкритий. Це й наштовхнуло на думку оглянути його.  

Тіло шумчанина дістали рятувальники служби надзвичайних ситуацій. Судмедексперт виявив садна голови, рук та ніг, характерні для падінні з висоти. Інших тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, не виявлено. Остаточну причину встановить експертиза.

Односельчани розповідають, що два роки тому покінчила життя самогубством рідна сестра загиблого і з того часу чоловік усім казав, що скоро піде до неї. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews