У Вараші може зникнути питна вода

24.07.2018 14:20   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

КМКП заборгувало ПАТ «Рівнеобленерго» майже 1 млн. 150 тис. грн. за спожиту електроенергію. За несплату боргів, 17 липня, вже було відключено три насоси із семи на водозаборі Бабка. Наразі працює чотири. Зі слів т. в. о. директора КМКП Олега Устича, їхньої потужності вистачить, аби подавати питну воду на місто за однієї умови, мешканці повинні заощаджувати. Якщо люди будуть використовувати менше середньодобової норми то проблем з водою не буде, її вистачить всім. Повідомляють міські новини Вараша.

На 27 сесії Вараської міської ради деякі депутати пропонували колегам допомогти КМКП та виділити кошти із міського бюджету на часткове погашення боргу перед ПАТ «Рівнеобленерго», аби у місті не було колапсу. Їхня пропозиція не була підтримана. Як зазначає т. в. о. директора КМКП Олег Устич, згідно закону України “Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення” – заборонено відключати об’єкти питного водопостачання, однак, не заборонено переведення їх на погодинний графік роботи.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews