На трасі «Київ-Чоп» загинув велосипедист (Фото)

25.07.2018 11:43   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Сьогодні вночі на трасі «Київ-Чоп» між селами Крупець та Михайлівка велосипедист потрапив під колеса автобуса. Від отриманих травм він загинув.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, 52-річний велосипедист їхав по центру проїзної частини у попутному напрямку до автобуса «Setra». За попередньою інформацією потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Сам із Радивилова.

Велосипедиста госпіталізували до лікарні у важкому стані. Врятувати життя чоловіку не вдалося. Більше ніхто у ДТП не постраждав. В салоні автобуса, який здійснював нерегулярні перевезення та прямував до Червонограду, перебувало 45 пасажирів та два водії.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автобус доставили на спецмайданчик тимчасово затриманих транспортних засобів. Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews