На Рівненщині стажують бібліотекарів ОТГ

25.07.2018 18:34   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

У Рівненській обласній універсальній науковій бібіліотеці відбулося стажування бібліотекарів Олександрійської, Шпанівської ОТГ Рівненського району та сіл Тараканів, Рачин Тараканівської ОТГ Дубенського району. Про це повідомляє сайт бібіліотеки.

Зокрема, розглядалися організаційні засади та правове поле створення центральної публічної бібліотеки ОТГ, організації бібліотечного обслуговування територіальної громади, організації сучасного бібліотечного простору, впровадження інноваційних послуг, корпоративного створення електронних каталогів.

Учасникам стажування були підготовлені кейси методичних матеріалів для здійснення практичної діяльності на місцях: перелік законодавчих документів для забезпечення діяльності закладів, проект примірного Статуту Комунального закладу «Центральна публічна бібліотека…», рекомендації щодо організації бібліотечних фондів та перелік документів для організації роботи бібліотеки.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews