На Прикарпатті священик біля церкви відшмагав ременем жінку

Конфлікт трапився на церковному подвір’ї у селі Підпечари Тисменицького району.

26.07.2018 00:40   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Курс

Тисменицький відділ поліції за заявою депутатки Підпечерської сільської ради Ольги Герінгер-Гринишин відкрив кримінальне провадження щодо місцевого священика Ігоря Приймака за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України – нанесення легких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє пише - КУРС.

За клопотанням слідчого Тисменицький районний суд призначив експертизу для з’ясування, які саме тілесні ушкодження були спричинені жінці – їхній характер, ступінь тяжкості, давність утворення.

Як йдеться в ухвалі суду, потерпіла звернулася в поліцію з заявою про те, що 10 липня на подвір’ї церкви Різдва Христового (УПЦ КП) у селі Підпечари її побив односельчанин.

Мова йде про конфлікт між депутаткою Підпечарської сільської ради Ольги Герінгер-Гринишин та священиком церкви Різдва Христового Ігорем Приймаком.

Донька потерпілої Зоряна Герінгер-Гринишин розповіла, що священик біля церкви зняв із штанів ремінь та побив ним її маму, яка є парафіянкою УГКЦ. Також жінка зазначила, що це не перший конфлікт, який виник між її мамою та отцем.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс