Чоловік загинув на Львівщині під колесами вантажівки, ховаючись від дощу

26.07.2018 22:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

25 липня близько 12.10 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у Миколаївському районі, потрапивши під колеса вантажного автомобіля «ЗіЛ-131», за кермом якого перебував 31-річний мешканець Кам’янко-Бузького району, загинув 51-річний житель Тернопільської області, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в четвер, 26 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Як попередньо з’ясували правоохоронці, на ділянці автодороги між селами проводились роботи з очищення придорожньої смуги від сухих дерев. За словами очевидців, загиблий сховався під вантажівкою від дощу, а коли та рушила заднім ходом, не встиг вилізти з-під авта», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Як пояснив водій «ЗіЛа», він, пересвідчившись у безпеці маневру, розпочав рух заднім ходом і лише тоді, коли автомобіль наїхав на якусь перешкоду, вийшов і побачив, що під колеса потрапила людина. Медики швидкої допомоги, які прибули на місці події, констатували смерть чоловіка», – поінформувалитакож у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів