На Бережанщині цигани обікрали стареньку бабусю

01.08.2018 20:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

82-річна жителька села Комарівка Бережанського району у крадіжці підозрює чотирьох невідомих осіб, що того дня їздили селом та скуповували городину. З будинку старенької зникли 5 тисяч гривень.

Вже увечері, повернувшись з городу, бабуся помітила, що вхідні двері до її помешкання відчинені, а півлітрова банка із заощадженнями, яку жінка тримала під матрацом, була порожньою.  Жінка розповіла про це сусідці, а та зателефонувала в поліцію.

Як з’ясували правоохоронці, того дня селом ходили четверо невідомих. Двоє чоловіків та двоє жінок неслов’янської зовнішності питали у селян, чи мають на продаж яблука та картоплю. Бачили їх сусіди і коло воріт потерпілої. І хоч жінка, йдучи на город, зачинила двері, ключі від будинку залишила у підсобному приміщенні. Їх там і знайшли спритні злодії. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews