На підпитку і без прав на Рівненщині їздив водій (Фото)

02.08.2018 08:27   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Вчора на трасі «Рівне – Городище – Старокостянтинів» патрульні склали протокол на водія комбайна, який керував машиною напідпитку.

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

У крові водія зафіксували 2 проміле, що в 10 разів перевищує максимально допустимий рівень алкоголю у видихуваному повітрі. Окрім цього, у керманича не було посвідчення водія відповідної категорії. Також він не узгодив рух великогабаритного транспортного засобу з органами Національної поліції України.

Порушника відсторонили від кермування. На нього склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст.126 (керування без посвідчення водія) та ст.132-1 (порушення правил перевезення великогабаритних транспортних засобів) КУпАП.

За їзду напідпитку йому загрожує штраф у розмірі 10 200 грн. та позбавлення права керування транспортними засобами на один рік. Рішення прийматиме суд, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews