Радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк, яка родом з Тернопільщини, облили кислотою

03.08.2018 09:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Радник міського голови Херсона Катерина Гандзюк, яку облили кислотою, - родом з Тернопільщини, - про це на своїй сторінці у Facebook написала письменниця і громадська діячка Ганна Костів-Гуска:

«Мабуть, мало хто із борщів'ян, жителів району та області знає про те, що Катерина Гандзюк радник мера Херсона, керуюча справами Херсонської міської ради - наша землячка. Катю сьогодні вранці невідомий зловмисник обляв кислотою і вона із численними опіками тіла знаходиться в реанімації.

Батько Каті- Ганзюк Віктор Михайлович, кандидат медичних наук, працює хірургом у Херсоні після закінчення Тернопільського медінституту. Він родом із Глибочка.Там проживає мама Віктора Михайловича. А у Борщеві живе із сім'єю його сестра , вчителька Козій Валентина Михайлівна.Кожного року Катя із батьками гостювали в рідних на Борщівщині. Планували приїхати і цього літа...Колись Леся Козій-Вовтухів писала у своєму вірші: " На все літечко до мене
Катя приїжджає..."

Катерина Гандзюк займала активну громадянську позицію: вона пройшла Майдан, викривала все те,що робилося в Херсоні і в Україні корупційно, нечесно...Була відомою активісткою в місті.Активно писала в соцмережі.
Підтримаймо в горі батьків і рідних Каті. Помолімся за її видужання , попросім у Бога здоров'я для неї», - зазначає Ганна Костів-Гуска.

Активісти Тернопільщини у мережі Facebook також зауважують, що склали фоторобот зловмисника, який облив Катерину Гандзюк кислотою:

«Не секрет, що ми, журналісти, активісти, юристи, ведемо власне розслідування у справі нападу на Катерину Гандзюк. Зараз ми збираємо, аналізуємо, вивчаємо та фільтруємо всю наявну інформацію. І ми просимо вашої допомоги. Нам вдалось скласти фоторобот. Роздивіться його уважно, будь ласка. Можливо, вам вдасться впізнати когось. Цей чоловік як мінімум декілька днів відвідував четвертий Таврійський мікрорайон. Можливо бував в міськраді і біля.

Але, він може бути мешканцем будь якого населеного пункту України.

Друзі Катерини вирішили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника, буде виплачена винагорода 100 000 гривень.

Повідомляйте нам на редакційну пошту most.ks.ua@gmail.com все, що ви вважаєте важливим по цій справі (фото, посилання).

Будь-яка інформація може допомогти.

Розповсюдьте цей портрет нападника. Нам всім це зараз дуже важливо.

Відео з камер спостереження, на якому видно зріст та статуру», - пише Сергій Нікітенко.  


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews