У Рівному на хабарі піймали чиновницю

75 тисяч грн. неправомірної вигоди мала отримати заступниця начальника Управління Держпраці у Рівненській області

03.08.2018 16:32   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Подія трапилася вчора, 2 серпня 2018 року. Чиновницю затримали працівники військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону України спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Рівненській області та оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України. Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником начальника Управління Держпраці у Рівненській області було задокументовано.

75 тис грн неправомірної вигоди від підприємця призначалися за складання акту інспекційного відвідування без виявлених порушень та не створення штучних перешкод у господарській діяльності.

null
Фото прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Хабар виявили та вилучили у повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чиновниці про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

За повідомленням прес-служби військової прокуратури Західного регіону України. 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews