Андрій Білецький провів плідну зустріч з громадою Рівненщини (Фото)

04.08.2018 12:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: ritm.tv

2 серпня Лідер Національного Корпусу, перший командир полку «АЗОВ» Андрій Білецький в рамках літнього всеукраїнського туру провів плідну зустріч з громадою Рівненщини. У своєму виступі Лідер НК окреслив п’ять основних проблем українського народу та способи їх вирішення.

Також він зазначив, що завдяки зусиллям Національного Корпусу в країні діє ціла низка громадських проектів, серед яких дитячий національно-патріотичний табір «Азовець», «Пам’ять Нації», «Одна Кров», «Міцна родина», «Спортивний Корпус». За словами Лідера Національного Корпусу Андрія Білецького, така діяльність спрямована на розвиток молоді, забезпечення порядку на вулицях міст та збереження національної пам’яті.

Андрій Білецький наголосив, що хоч ми й молода партія, та ми партія дії.

«Наше завдання дуже просте – ми хочемо, щоб за нас говорили не наші слова, а наші справи», – таку думку висловив Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.

Фото прес-служби Національного Корпусу

За матеріалами https://ritm.tv 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv