Степан Барна привітав з значними успіхами випускницю Тернопільщини (Фото)

06.08.2018 17:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

 

Сьогодні, 6 серпня Степан Барна привітав зі значними успіхами та вручив іменний годинник Катерині Симко з села Біла. Дівчина є однією з чотирьох випускників шкіл області, які здали ЗНО на 200 балів.

Катерина Симко показала найбільший результат з української мови та літератури. Високі бали отримала і з інших предметів: математика - 188 балів, хімія - 193 бали та біологія - 196 балів.

Дівчина мріє бути лікарем, та вже стала студенткою Тернопільського медичного університету ім. І. Я. Горбачевського. Навчатиметься Катя на факультеті "Лікувальна справа".

"200 балів з української мови та літератури - це відмінний результат. Приємно також, що ви продемонстрували добрі успіхи й з інших предметів. Нам потрібні молоді, активні та розумні люди. Адже за вами майбутнє нашої країни", - звернувся до Катерини голова ОДА.

"Він також відзначив, що в області стимулюють та підтримують дітей, які добре навчаються. А тому всі, хто отримав відмінні результати на ЗНО, за рішенням сесії обласної ради, отримали одноразові премії у розмірі 2 тис. грн. Також випускники-відмінники, які вступили до тернопільських вишів, отримуватимуть щомісячно до стипендії по тисячі гривень." - йдеться у пості.

За матеріалами сторінки у фейсбуці Тернопільської ОДА.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews