«Народний Контроль» на Бучаччині зганьбився остаточно

07.08.2018 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Ну це колись мусіло статися , бо на злодію шапка горить. - пише Голос.

Є в Бучачі група, яка іменувала себе «Народний Контроль»! Чи від імені народу вони діють – навряд чи?  Бо народ не делегував їм таких повноважень. Та чи є оця трійця Чорнота, Прості, Паращук – (ЧПП) – представниками від народу? Заледве, що податкова поліція і радянська міліція можуть представляти народ. Але ця трійця вирішила – самозванців нам не треба, командиром буду я! І назвали себе керівниками «Народного контролю» та громадських організацій:

– «Бучацьке Земляцтво» (у Бучачі) (дає змогу робити махінації з землею);

– «Спілка захисту прав споживачів» (дає змогу ходити з торбами по торгових точках);

– «Ветеранів міліції» (дає змогу вирішувати питання міліції);

– «Нова Бучаччина» і «Громадська рада» і ще біс його знає членами яких організацій вони є. Створили собі сайт “Бучацький інформаційний портал” і пишуть усіляку брехню, але тільки не про свої діяння.

Найбільше люблять Мосціпана, якому Чорнота з тріском програв вибори міського голови, Фреяка і всю районну раду, яким Прості мстять, що не призначили його «високоморальну і порядну» дружину директором будинку культури. Під роздачу попали начальник освіти Гавловський за те, що відмовився зробити незаконний запис у трудовій книжці невістки Простого, та Вержбицька – місце якої вже давно сниться його дружині. Компанію їм склав «відомий» і «успішний» підприємець Паращук, під яким є сайт “Бучацький інформаційний портал” та про якого мова піде пізніше.

Ця свята трійця складає складає основу «потужного ядра» – разом їх буде десь аж шестеро!

Головна тактика «Народного Контролю» –  обгадити опонентів з метою покращення своїх результатів на виборах. Та воно б і нічого, якби самі були чистими та не мали смороду.

Чорноту ще пам’ятають його поборами підприємців на посаді податкового поліціянта, за що його з тріском вигнали, недовго затримався він у «Батьківщині» (бо й там хотів бути лідером), потім очолив районний осередок Семиноженка (пам’ятаєте такого сателіта Януковича), тепер проголосив себе лідером «Народного контролю». Ну не йдуть справи у «чувака» – за що не візьметься всюди провал – у бізнесі, славнозвісному вирощувані екологічно чистої продукції, де все у гною… Але критикувати інших – мастак! Такий підніме міську господарку!

Простий – ну це просто історія колишнього начальника ГАІ в гіршому розумінні: від автоінспектора хабарника, сімейних епопей, скоєних злочинів та невинно засуджених людей. Та й політичне минуле. Комуністом був ще у час проголошення незалежності України, «Батьківщина», партія Королевської (сателіт Януковича) ще й тепер примазався до “Народного Контролю”. Перед тим як обгаджувати інших, треба було б на сайті народного контролю  всю свою діяльність описати: як привласнив житлову ділянку під забудову, виділену працівникам міліції, автомобіль та майно колишньої дружини, як нажився на кар’єрах,  як їхавши в авто збив жінку на смерть і як посада начальника ГАІ врятувала тоді від тюрми. Але де там?

Апогеєм діяння цієї групи став день міста, яке святкував  Бучач цієї неділі. В складі Народного Контролю була створена диверсійна група (правда поки що в одній особі) – це Паращук. Це «народний месник». Працює здебільшого вночі. Перед тим  розбив історичну меморіальну дошку біля джерела Собеського – і до Америки,  а на цьогорічному святі міста в нічну пору по злодійському пообзиравшись чи ніхто не бачить, гострим предметом понівечив службову машину міського голови. І тут попався. Поліція має роботу, а голова міста клопіт з автомобілем. До Америки ще не встиг втекти.

Ну мають чим похвалитися хлопці та чомусь Бучацький інформаційний портал мовчить.

Арсен Бучацький


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос