У Дубно на Рівненщині відкрито Алею міст-побратимів

07.08.2018 18:29   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

У День міста відбулось урочисте відкриття Алеї міст-побратимів з нагоди 30-річчя початку міжнародної співпраці міста Дубна. Про це повідомляє сайт Дубенської міськради.

На сьогодні Дубно має чотири міста-побратима - Белоградчик (Болгарія), Гіжицько (Польща), Соколув Підляский (Польща), Унічов (Чехія). Під час заходу було озвучено інформацію про налагодження та розвиток партнерських відносин з закордонними міста, реалізацію спільних заходів та проектів. Віднині ця інформація буде загальнодоступною на сітілайтах Алеї міст-побратимів.

Діти танцювального колективу “Україночка” виконали танцювальний флеш-моб “Дубно та його міста-побратими”. 

Урочисте перерізання стрічки здійснили: міський голова Василь Антонюк, народний депутат України Олександр Дехтярчук, Генеральний консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Вєслав Мазур, Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, учасники офіційних делегацій з міста-побратима Гіжицько (Польща) та гуртка у Гіжицько Об'єднання українців у Польщі.

Прогулявшись новоствореною алеєю, керівники та гості міста поклали квіти до пам'ятника Борцям за Волю та Незалежність України.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews