Тернополянка Ольга Зазуляк разом українськими легкоатлетами з інвалідністю перемогла на чемпіонатi Європи

08.08.2018 13:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю вихованка Тернопільського «Інваспорту», майстер спорту України міжнародного класу Ольга Зазуляк у стрибках в довжину та потрійному стрибку посіла четверте місце, в естафеті 4х400 разом з колегами по команді Іриною Кадибою, Оленою Роздобудько та Людмилою Даниліною стала бронзовою призеркою. А в естафеті 4х100 метрів, виступаючи з Юлією Шуляр, Оленою Роздобудько та Людмилою Даниліною, здобула звання чемпіонки Європи.

Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед спортсменів з інвалідністю проходив у Парижі. Участь у ньому взяли спортсмени з 23 країн Європи. Від України було 12 учасників, вони зайняли перше загальнокомандне місце. Українські легкоатлети здобули 21 медаль: 15 золотих, 4 срібні та 2 бронзові нагороди.

З 20 до 26 серпня Ольга Зазуляк у складі збірної паралімпійської команди України братиме участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики у Берліні.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews