Тернопільські патрульні зупинили водія таксі напідпитку

8 серпня, близько 22-ї години, на спецлінію 102 зателефонував громадянин та повідомив, що водій таксі Audi 100 перебуває за кермом напідпитку.

Патрульні негайно відреагували на звернення тернополянина та передали дані транспортного засобу в орієнтування усім екіпажам. Невдовзі його зупинили на вулиці Генерала Тарнавського.

Інспектори підійшли поспілкуватися з водієм та одразу побачили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіку запропонували пройти алкотест, на що він погодився.

Результат – 1,11 проміле. Це більш ніж в 5 разів перевищує допустиму норму. На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Аби уникнути можливих ДТП та зберегти людське життя, патрульні з 23 липня проводять комплекс цільових заходів під умовною назвою «Перевізник». Відтак вони особливо ретельно стежать за водіями, які здійснюють пасажирські перевезення.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області