В Заліщиках пенсіонерку вбив колишній квартирант

11.08.2018 13:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Повідомлення про пожежу в одному з будинків отримали Заліщицькі рятувальники. Виїхавши на місце події, в одній із кімнат вони побачили тіло жінки. На місце події викликали поліцейських. Вони встановли, що власниця будинку померла ще до того, як сталася пожежа.

Як розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска, під час попереднього огляду на тілі 71-річної пенсіонерки слідчі виявили тілесні ушкодження – більше двадцяти ударів на голові, нанесені палицею. На слід ймовірного вбивці оперативники вийшли уже через декілька годин.  

Читайте також

На Тернопільщині співмешканець жінки зарубав її брата (Відео)
Поліцейські Тернопільщини інкримінують вбивство жителю області

Ним виявився раніше судимий житель району, який притягувався до відповідальності за розбої та грабежі. Рік тому злодій у помешканні старенької знімав кімнату і знав, що пенсіонерка відкладає всю пенсію на банківський рахунок. Підрахував, що там мало бути до 50-ти тисяч гривень.

Тож близько третьої ночі лиходій прийшов до помешкання жінки, вибив двері, вбив жінку та почав шукати картку старенької. Проте нічого не знайшов, а щоб замести сліди, підпалив будинок і втік. Переховувався у своєї співмешканки за 20 кілометрів від місця злочину.  

Вбивцю затримали. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews