Матері загиблих воїнів з Рівненщини долучилися до Всеукраїнської прощі

11.08.2018 19:45   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Нині в Україні в ці гарячі серпневі дні поминають жертв Іловайська. Ніколи не забути українцям той «зелений» коридор, який підступний ворог перетворив у коридор смерті для наших синів, чоловіків, братів – кращих з поміж кращих, бо це були головно добровольці, патріоти, які за покликом серця стали на захист своєї землі.

null
 Фото Північ-інфо

Чимало загинуло в тому "коридорі" і наших краян. Відгомін тих подій переслідує родини загиблих. Минулого тижня похорон вдруге загиблого в тому «коридорі смерті» воїна Павла Петренка відбувся у Здолбунові. Ми маємо за них молитися. І ніколи про них не забувати.

Північ-інфо повідомляє, що жінки з Костопільського району Рівненщини поїхали на Тернопільщину, де організована була Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців і ветеранів бойових дій. Пройшла молитовна проща у селі Лішня Кременецького району й тривала три дні.

null
 Фото Північ-інфо

Родичі загиблих, а також сотні паломників зібралися поблизу цілющого джерела святої Анни.  Матері загиблих учасників АТО з Костопільщини Леся Жук, Лідія Мацюк, Тетяна Пиясюк тримали в руках портрети воїнів та щиро молилися разом із усіма учасниками прощі за упокій душ своїх синів.

null
 Фото Північ-інфо

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews