У київському метро виявили таємне послання від архітекторів (Фото)

12.08.2018 20:22   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ZIK

Надзвичайно цікаве відкриття зробили користувачі столичного метрополітену. Приховане послання містилося у мозаїці, якою прикрашена одна із станцій київської підземки.

Цікаве спостереження зробили користувачі спільноти «Типовий Київ» у «Фейсбуку», популярної серед столичних жителів.

Виявляється, на панно, викладеному із кольорових шматочків ще у радянські часи, близько тридцяти літ тому, був (і є) майстерно замаскований напис – «Слава Україні». Причому, наголосимо, створене це втілене у камені гасло українських патріотів у добу СРСР.

«Станція метро «Золоті ворота». Помічали? Знали? До слова, оформлення станції проводилося у 1989 році», – написав дописувач «Типового Києва» і прикріпив до свого допису фотопідтвердження, на якому пунктиром виділені заповітні для кожного громадянина України слова.

А ми в свою чергу відзначимо, що станція метро «Золоті Ворота» потрапила до рейтингу найкрасивіших станцій метро світу, укладений західним виданням The Guardian.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK