Погода в Україні на п'ятницю, 17 серпня

16.08.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода. У західних, місцями в північних, центральних областях і в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +15...+24 градусів, удень +20...+37. Вітер змінних напрямків, переважно східний, північний, північно-східний, південно-східний та північно-західний, 1-5 м/с. 

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода за даними Sinoptik.ua. У Київській області — без опадів. Уночі повітря охолодитися до +16...+18 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +27...+30. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-4 м/с. 

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +18...+24 градуси, вдень повітря прогріється до +31...+36. Вітер переважно північний, східний і північно-східний, 1-5 м/с. 

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові без опадів. Уночі температура повітря складе +19...+24 градуси. Денна буде коливатися від +31 до +34. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-9 м/с. 

У східних областях — мінлива хмарність. У більшій частині регіону буде суха погода. Вночі градусники покажуть +15...+22, денна температура повітря складе +32...+35 градусів. Вітер переважно східний, північний і північно-східний, 1-6 м/с. 

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +12...+18 градусів, удень підніметься до +20...+29. Вітер північний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с. 

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі +15...+17, удень +24...+26 градусів. Вітер східний, північний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с. 

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16...+22 градуси, вдень — від +26 до +33. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews