У Тернополі стріляли в поліцейську (Відео)

17.08.2018 12:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

15 серпня близько сімнадцятої години по вулиці Назарія Яремчука невідомий стріляв у поліцейську. Влучив у плече. Працівник поліціх одразу і зрозуміла, що сталося. Чоловік, якого покликала на допомогу, запідозрив що це поранення. Жінку госпіталізували. Куля застрягла в руці, тому було прийнято рішення про оперативне втручання.

Було встановлено, що постріл здійснив 29-річний тернополянин, -  повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Тернопільського відділу поліції  Богдан Гульман. Чоловік здійснив постріл із балкону квартири, де мешкає його дівчина і де він проводить ремонт. Стрілка затримали.  

Свій вчинок він пояснює тим, що хотів просто налякати дівчину, а те, що вона була у поліцейській формі – не помітив. Пневматичну гвинтівку, з якої молодик стріляв, він добровільно віддав правоохоронцям. Кримінальне провадження розпочато за частиною 4 статті 296 ККУ. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews