Поліцейським, яких підозрюють у ненавмисному вбивстві, скасували домашній арешт

18.08.2018 14:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

У четвер, 16 серпня, Галицький районний суд Львова скасував запобіжні заходи для шістьох поліцейських, яких підозрюють у ненавмисному вбивстві відвідувача грального закладу.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

Як повідомили у прокуратурі Львівщини, адвокати поліцейських оскаржили перебування підозрюваних під домашнім арештом, пише - Дивись.info з посиланням на Zaxid.net.

Раніше двоє з шести підозрюваних у ненавмисному вбивстві перебували під цілодобовим домашнім арештом, а четверо поліцейських перебували під нічним домашнім арештом. Нагадаємо, рейд патрульних гральними закладами, під час якого помер 22-річний львів’янин, відбувався вночі 9 лютого.

Під час перевірки поліцейськими один із відвідувачів салону гральних автоматів на вул. Куліша проковтнув пакетик, в якому був канабіс. 7 травня шістьом львівським поліцейським повідомили про підозру у вбивстві з необережності та перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки. У травні Галицький райсуд Львова обрав патрульним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Патрульних також відсторонили від роботи.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info