У Дубні невідомий підпалив Будинок культури – подробиці вчорашніх ранкових подій

19.08.2018 10:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Чимало мешканців м. Дубно були схвильовані значною кількістю працівників екстрених служб біля Дубенського районного будинку культури.

Проте, на щастя, насправді нічого надзвичайного не трапилось.

Виявилось, що рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дубно спільно з патрульною поліцією організували спеціальні тактико-спеціальні навчання.  Про це повідомляє Інформаційний портал м. Дубно.

null
 Фото Інформаційний портал Дубно

Як інформують у ГУ ДСНС України у Рівненській області, за задумом, в Будинку культури невідомий громадянин вчинив підпал. По прибуттю вогнеборців з’ясувалось, що у приміщенні перебуває потерпілий, який отримав отруєння продуктами горіння.
Евакуювавши потерпілого, бійці ДСНС негайно приступили до ліквідації умовної пожежі. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС, медиків та патрульної поліції  пожежу вдалося оперативно локалізувати, а в подальшому й ліквідувати. А потерпілого безпечно евакуювати та передати працівникам екстреної медичної допомоги.

null
 Фото Інформаційний портал Дубно

Таке навчання проводять з метою ефективного використання пожежно-технічного та пристосованого обладнання, швидкого реагування на зміни обстановки, відпрацювання взаємодії з працівниками підприємства, вдосконалення навик з гасіння пожеж в будівлях з масовим перебуванням людей.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews