На скільки готова Рівненщина до нового навчального року?

25.08.2018 08:41   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

22 серпня відбулося засідання колегії управління освіти і науки на якому обговорили готовність закладів загальної середньої освіти Рівненської області до нового навчального року в умовах Нової української школи.

Участь у заході взяли перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, заступник голови облради Олексій Бучинський, заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, начальник управління освіти ОДА Григорій Таргонський, депутат обласної ради Алла Черній та представники освіти області.

Сергій Свисталюк зауважив, що освітня реформа, яка сьогодні впроваджується стане саме тією вершиною айсбергу, яка видозмінить систему освіти.

«Хто інвестує в освіту однозначно не буде інвестувати в тюрми», - наголосив перший заступник обласної ради.

За його словами інший підхід до навчання у закладах загальної середньої освіти у майбутньому забезпечить велику кількість достойних освітніх закладів, які виведуть Україну з економічної нестабільної ситуації.

В ході засідання члени колегії обговорили питання щодо використання державної освітньої субвенції, облаштування початкових класів, готовність до навчального року, оптимізацію, нове освітнє середовище та новий процес обрання керівників шкіл.

Крім того, на засіданні колегії подяку Кабінету Міністрів України вручили начальники освітнього відділу Рівненської районної адміністрації Олександру Набочуку.

Прес-служба Рівненської обласної ради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews