На Рівненщині перший дзвоник пролунає у різні дні

26.08.2018 09:31   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

За кілька днів закінчаться канікули й школярі повернуться за парти. Стало відомо, коли на учнів очікує  свято першого дзвоника. Про це повідомляє Управління освіти і науки Рівненської області.

Згідно нового Закону України “Про освіту” школи вже самі визначають коли проводити свята. Перший дзвоник на Рівненщині пролунає як і у суботу, в День Знань, 1 вересня, так і у понеділок, 3 вересня.

Окрім того, школи самі обирають формат свята першого дзвоника.

Де і коли буде лунати перший дзвоник можна дізнатися у вкладеннях:

Березнівський, ВолодимирецькийГощанський, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Здолбунів, Корецький, КостопільськийМлинівський, Острозький, ОТГ Бабинська, ОТГ Бокіймівська, ОТГ Боремельська, ОТГ Бугринська, ОТГ Висоцька, ОТГ Демидівська, ОТГ Деражненська, ОТГ Клесівська, ОТГ Козинська, ОТГ Крупецькам Вараш, м Дубном ОстрогОТГ Миляцька, ОТГ Мирогощанська, ОТГ Млинівська, ОТГ Немовицька, ОТГ Острожецька, ОТГ Підлозцівська, ОТГ Пісківська, ОТГ Привільне, ОТГ Радивилівська, ОТГ Смизька, ОТГ Тараканівська, Рівненський, Рокитнівський, СарненськийОТГ Малолюбашанськам. Рівне.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews