Малювали та масажували - в Тернополі встановили нові рекорди України (Фото)

26.08.2018 22:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

25 серпня у суботу Тернопіль додав ще два оригінаьних рекорди у скарбничку "Книги рекордів України". Вранці 111 учасників на чолі з Зоряною Олендер протягом двох годин малювали картину у парку ім. Т. Шевченка - на картині острівець закоханих та вітрильник, ввечері 15 масажистів одночасно протягом години масажували чоловіка на чолі з Оксаною Петришин. Рекорди засвідчила команда Національного реєстру України разом з Ланою Вєтровою. На церемонію вручення сертифікатів рекордсменів України запросили учасників-рекордсменів та людей з надзвичайними талантами. Тернополяни побачили 36 метровий рушник вишитий мастринями у різних техніках та узорах. На головній сцені рекордсмен Микола Ткачук з Буковини легко кидав 16-кілограмові гирі, перед глядачами виступив духовий оркестр тернопільської окремої  44 артилерійської бригади, які в 2016 році приймали участь у встановили рекорд у номінації «Наймасовіше виконання духовного гімну України.

Протягом майже усього дійства на сцені віджимався від підлоги латвійський рекордсмен Роландос Жукаускас - його рекорд у рідній країні віджимання на протязі вісьми годин. Також потішив публіку рекордсмен з Хоросткова Василь Шевчук - він разом з 13 річним Віталієм Дадерко - показали екстримальні віджиманні від асфальтової площадки на цвяхах та ножах. 

Усім учасникам голова міста тернополя Сергій Надал вручив сертифікати учасників шоу-рекордсменів. У цьому році міська рада долучилась до організації шоу-рекордсменів, за що їм подякувала Лана Вєтрова та вручила сертифікат. Лана зазначила, що Тернопіль та Тернопільська область додала у скарбничку рекордів 43 досягнення.

Для того, щоби зареєструвати свій рекорд кожен учасник проходить декілька етапів, адже заявки ретельно перевіряються на оригінальність.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews