Валентин Наливайченко: «Знаю як! Зможу все! Йду в президенти!» (Відео)

27.08.2018 07:44   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

«Йду в президенти! Маю чіткий план, як зупинити війну і звільнити українські землі від агресора. Мій національний план є стратегічним, зі щоденними рішучими діями в економіці, безпеці, обороні. Це головне з чим йду на президентські вибори», — лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко Валентин Наливайченко – двічі голова СБУ, 12 років досвіду на дипломатичній службі.

Основні позиціюва́ння:
- у сфері національної безпеки відстоював євроатлантичну інтеграцію;
- розсекретив архіви КДБ задля відкриття правди та відновлення історичної справедливості ;
- розірвав угоди про співробітництво між СБУ та російськими спецслужбами;
- прийняв Рішення про створення Центру звільнення заручників та полонених;
- продовжує відстоювати інтереси простих людей, дітей, вчителів, студентів, підтримує медиків-добровольців ПДМШ, возить модулі безпеки для воїнів на передову;
- забезпечив створення десятка юридичних приймалень з надання юридичної консультації людям по всій країні.

За ініціативою В. Наливайченка в 2015 СБУ порушило карну справу за статтею «Екоцид» стосовно пожежі на нафтобазі копанії «БРСМ-Нафта» в Васильківському районі Київської області. Справа була упереджено закрита екс-керівництвом ГПУ. Небажання Валентина Олександровича припинити працювати над цією справою виявилось однією з причин його звільнення з посади голови СБУ.

Валентин Наливайченко передав в Національне антикорупційне бюро, Генеральну прокуратуру України та Комітет по питанням сприяння протидії корупції Верховної ради заяви про офшори депутатів та Президента по фактах корупції.

«Люди вибороли право на життя у виснажливій і смертельній боротьбі, що триває й сьогодні.
Ми гідні свого славного минулого і великого майбутнього!», — впевнений політик.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews