Шість прикарпатських сіл відрізані від цивілізації через зсув ґрунту

27.08.2018 09:52   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Місто

У неділю, 26 серпня, на території Верховинського району внаслідок дощів поблизу присілку Грузи села Красник Верховинського району відбувся зсув ґрунту та каміння на автомобільну дорогу місцевого значення «Ільці — Буркут» протяжністю близько 30 метрів.

Таку інформацію отримав близько 19.15 обласний координаційний центр управління ДСНС в області від начальника Верховинської дорожньо-експлуатаційної дільниці, пише - Місто.

З метою недопущення жертв працівники поліції перекрили проїзд для транспортних засобів, в зв’язку з чим припинено автомобільне сполучення з селами Бистрець (372 жителів), Дземброня (128 жителів), Топільче (205 жителів), Зелене (796 жителів) та Явірник (293 жителів).

На місці події в селі Красник проведено виїзне засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Верховинського району, щоб визначити першочергові заходи для надання допомоги населенню та ліквідації наслідків зсуву.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто