Нападник на неповнолітніх дівчат на Рівненщині проведе два місяці в слідчому ізоляторі

29.08.2018 10:37   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

28 серпня Рокитнівський районний суд обрав 26-річному зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, 23 та 25 серпня раніше судимий мешканець районного центру здійснив два напади на неповнолітніх дівчат. Оперативники розшукали зловмисника у сусідньому селі.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські повідомили йому про підозру у скоєнні грабежу та замаху на зґвалтування неповнолітньої за частиною 2 статті 186, статтею 15, частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Вчора слідчий Рокитнівського відділу поліції звернувся до суду із клопотанням про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд повністю задовольнив клопотання та арештував чоловіка. Зловмисник перебуватиме в слідчому ізоляторі 60 діб без права внесення застави.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews