На Рівненщині оперативники затримали грабіжника електротехніки

30.08.2018 00:51   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

28 серпня, оперативники викрили грабіжника який вночі вийшов з території приватної власності з награбованою технікою. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

У поле зору поліцейських у селі Волошки потрапив чоловік із підозрілим «вантажем», який посеред ночі вийшов із території приватного будинку. Як з’ясувалося, зловмисник проник до помешкання, звідки викрав DVD-програвач та електроінструменти.   

44 річногожителя села Нова Українка, раніше судимого за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та зброї, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України йому повідомили про підозру.

Інкримінована підозрюваному санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинених інших кримінальних правопорушень.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews