Під час благодійного забігу на Рівненщині збиратимуть кошти для двох важкохворих діток

30.08.2018 20:17   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Першого дня осені, 1 вересня, у Здолбунові відбудеться благодійний забіг. Здолбунівський клуб любителів бігу, Rivne Running Club та Товариство Червоного Хреста в Україні збиратимуть кошти на лікування важкохворих діток нашого району.

Кожен дорослий учасник забігу під час реєстрації сплачує внесок – 70 грн. Студенти – 50 грн. Для осіб до 18 років участь безкоштовна, проте за бажанням вони можуть зробити благодійний внесок. Також це можуть зробити ті, хто не братиме участі у забігові, проте має охоту долучитися до благої справи.

Зібрані гроші відразу після забігу перерахують волонтери, розподілять навпіл та передадуть сім'ям хворих дітей. Цей процес відбуватиметься в присутності свідків та журналістів. Акт прийому-передачі складуть волонтери Товариства Червоного Хреста в Україні.

Гроші збиратимуть для двох хлопчиків.  

  1. Дмитра Ярославовича Якубця 2001 року народження, учня Здолбунівської гімназії. У хлопчика діагностували хронічний гломерулонефрит та полікістоз нирок. Хлопець окрім лікування потребує операції з пересадки нирок.
  2. Арсена Олександровича Цицика 2006 року народження. У хлопця – гісциоцитоз Х з клітин Лангерганса, супутні – діагноз бульоз та кісти в легенях. Окрім цього, у нього – грибок легень. Арсен лікується з липня минулого року. Хлопець перебуватиме на сухій хімії 2 роки. Зараз чекають обстеження ПТ КТ у Києві.

Початок реєстрації учасників о 17.00, старт – 18.00.

Бігуни подолають дистанцію протяжністю 1 км за маршрутом: площа Героїв Майдану (біля БКЦ) – вул. Фабрична – вул. Незалежності – вул. Гетьмана Полуботка – вул. Грушевського – Площа Героїв Майдану.

Захід проводиться за сприяння Здолбунівської РДА.

Запрошуємо здолбунівчан та гостей міста корисно та цікаво провести вечір суботи.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews